Det här är vi 

Om oss 

Vi är det lilla personliga familjeföretaget som brinner för dig som företagare.

Haglöf ekonomi AB består av Malin och Jonas Haglöf Sörbu som brinner för att få se dig som företagare växa och nå dina mål och drömmar.  

Haglöf ekonomi AB startades under 2019 och vår utgångspunkt är Leksand, Dalarna.

MALIN HAGLÖF SÖRBU

Redovisningskonsult
malin@haglofekonomi.se
073-5558394

JONAS HAGLÖF SÖRBU

Redovisningskonsult
jonas@haglofekonomi.se
073-7083196

Varför anlita oss?

Sagt om oss

Läs gärna dessa och fler omdömen från företagare i Dalarna på Google. Följ oss gärna på Instagram för det senaste och företagstips! 

Professionella, ödmjuka, snabba med svar och helt enkelt fantastiska. Så nöjd!

Katarina (månadskund aktiebolag)

Verkligen glad att jag hittat Malin och Jonas, som hjälper mig med deklarationer, löpande bokföring och ombildning från enskild firma till AB.

Lungt och metodiskt guidar de mig genom djungeln och jag kan fokusera på att driva och utveckla mitt företag istället. Underbart!

Åsa (kund ombildning EF till AB)

Haglöf ekonomi bjöd på proffsig service och trygg vägledning när jag startade mitt aktiebolag. De arbetar med digitala hjälpmedel, vilket gör att jobbet helt kan göras på distans, mycket smidigt för småföretagare!

Per (månadskund aktiebolag)

Haglöf ekonomi AB are a small family owned buisness, they help me take care of the financial side of my buisness. Whilst I have more time to do what I love to do. If you’re looking for a Professional friendly service look no further than Haglöf ekonomi AB.

Stuart (månadskund enskild firma)

Vi rekommenderar varmt Haglöf ekonomi AB. De passar faktiskt helt perfekt in i det trettiosjugradiga tankesättet och vi har valt dem med omsorg just för människorna som står bakom företaget. Med personligt och proffsigt arbetssätt så hjälper de oss helt klockrent med vår ekonomi.

Vi uppskattar också tydligheten i prissättning och deras flexibilitet.

Jenny (månadskund aktiebolag)

Trevliga och tillmötesgående.

Karolina (månadskund aktiebolag)

Frågor? Kontakta oss!